Antena Căutare

Antonie Solomon candideaza pentru inca un mandat la Primaria Craiovei

Edilul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat sambata ca isi va depunde candidatura pentru inca un mandat la conducerea primariei. Solomon a anuntat ca va candida din partea UNPR si ca va avea "o campanie eleganta".

"Vreau sa va spun ca pe 5 mai o sa ma lansez oficial in batalia pentru castigarea scaunului de primar al Craiovei, ca voi face o campanie eleganta. Este a patra campanie pe care o sustin, sper sa fie castigatoare si sa continuam proiectele pe care mi le-am propus, pentru ca municipiul Craiova merita sa devina un oras european", a aratat Solomon, conform Antena3


Primarul Craiovei a adaugat ca nu stie ce slogan isi va alege pentru campanie, dar ca este convins ca va duce o campanie castigatoare.

"Mai avem inca o luna si jumatate pana la campania electorala, dar campania mea va fi una castigatoare. Noi nu ne uitam in curtea celor care isi doresc fotoliul de primar, ci doar in curtea noastra. Vreau sa am cu un vot mai mult decat adversarul meu de pe locul al doilea", a spus Solomon.

Gramatica ii joaca feste ministrului Transporturilor: "AMBITIILE pe care le avem noi ESTE"... Traian Basescu: "Mihail Boldea este perfect localizat, dar nu avem interes sa-l retinem"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x