Antena Căutare

Arafat, despre informaţii conform cărora i s-a propus funcţia de premier: Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pricep. Nu sunt interesat de alte funcţii!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă, referitor la informaţiile conform cărora i s-a propus funcţia de premier, că se ocupă de domeniul la care se pricepe. "Nu sunt interesat de alte funcţii!", subliniază el.

Raed Arafat afirmă, într-o postare pe Facebook, că a fost sunat în legătură cu "o ştire lansată despre propunerea ca să fiu numit în funcţia de premier".

"Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic. Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pricep şi care îl văd din ce în ce mai mult atacat fiind ţinta unor interese majore. Nu sunt interesat de alte funcţii!", precizează el.

Sursa : news.ro

Raluca Turcan: Parlamentul a dat astăzi 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: r... Dan Barna a anunțat dacă USR va merge sau nu cu o propunere de premier la Cotroceni! „E clar că avem o majoritate toxică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x