Arafat, despre informaţii conform cărora i s-a propus funcţia de premier: Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pricep. Nu sunt interesat de alte funcţii!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă, referitor la informaţiile conform cărora i s-a propus funcţia de premier, că se ocupă de domeniul la care se pricepe. "Nu sunt interesat de alte funcţii!", subliniază el.

Raed Arafat afirmă, într-o postare pe Facebook, că a fost sunat în legătură cu "o ştire lansată despre propunerea ca să fiu numit în funcţia de premier".

"Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic. Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pricep şi care îl văd din ce în ce mai mult atacat fiind ţinta unor interese majore. Nu sunt interesat de alte funcţii!", precizează el.

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri