Antena Căutare

Atacuri la adresa Cabinetului Ponta: Guvernul, dat in judecata. Premierul, insultat

Au inceput atacurile la adresa Cabinetului Ponta. Dupa ce CJ Arad a anuntat ca da Guvernul Ponta in judecata pentru publicarea OUG prin care se cer banii necheltuiti, Silvian Ionescu, fostul comisar sef al Garzii de Mediu, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta "este un magar". Premierul a anuntat demiterea acestuia, desi democrat-liberalul si-a depus demisia in urma cu opt zile.

Consiliul Judetean Arad va sesiza instanta cu privire la neconstitutionalitatea OUG 15/2012, prin care li se cere autoritatilor locale sa restituie banii primiti de la Cabinetul Ungureanu si necheltuiti, conform Mediafax.

"Pana la sfarsitul acestei saptamani, juristii nostri vor sesiza Curtea de Apel Timisoara cu privire la neconstitutionalitatea OUG 15", a declarat purtatorul de cuvant al CJ Arad, Andreea Otoiu.

Fostul sef al Garzii de Mediu, Silvian Ionescu: "Ponta este un magar. Nu m-a demis el, mi-am dat demisia in urma cu opt zile"

"Ponta este un magar! A facut astazi (miercuri, n.r.) o mare magarie cand a anuntat ca m-a demis. Nu m-a demis el azi, mi-am dat demisia in urma cu opt zile si am numar de inregistrare cu care pot sa demonstrez acest lucru. Sa-i fie rusine! O mare magarie a facut!", a spus Ionescu.

Guvernul a anunțat, miercuri, ca Silvian Ionescu a fost indepartat din fruntea Garzii de Mediu, interimatul urmand sa fie asigurat de comisarul general adjunct, Daniel Bogdan.

Foto: Intact Images

VIDEO! "Trasnai" din campania locala: Campionat de crichet la Moara Vlasiei si Disneyland la Cluj... FOTO! Campanie electorala neinspirata in Capitala: Vezi ce promit candidatii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x