Antena Căutare

Atentionare: In PSD exista persoane care vor sa incite la violenta la mitingul de miercuri

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca persoane care vor sa speculeze politic momentul mitingului de miercuri se pregatesc sa incite la violenta si ca "in inconstienta lor au nevoie chiar si de victime". Citand existenta unor informatii de acest gen, consilierul prezidential a asugerat ca astfel de persoane s-ar regasi chiar si in PSD, de aceea el a facut apel la conducerea acestui partid sa-si convinga oamenii din subordine sa renunte la incercarile de a incita la violeneta.

"Daca oamenii au nemultumiri, ele nu trebuie speculate politic, mai ales ca exista informatii ca cei care vor sa speculeze politic momentul de maine (miercuri - n.r.) se pregatesc sa incite la violenta. in inconstienta lor au nevoie chiar si de victime. Cred ca domnul Ponta are un rol important, fiind liderul partidului de centru stanga din Romania. Eu cred ca domnul Ponta ar trebui sa fie mai rezervat si sa faca un apel la toti cei pe care ii are in subordine sa renunte la incercarile de a incita la violenta", a declarat Sebastian Lazaroiu.

El a apreciat ca anormala implicarea politicienilor in organizarea mitingului de miercuri.

"Cred ca e anormal, pentru ca am vazut declaratiile unor lideri ai PSD, care vor sa se implice. E anormal ca partidele sa se implice in organizarea mitingului. De altfel, am vazut ca si liderii de sindicate le-au transmis stea departe de mitingul respectiv", a adaugat Lazaroiu.

Confederatiile sindicale spera sa adune peste 60.000 de oameni in Piata Victoriei, miercuri, la mitingul organizat fata de masurile luate de Guvern, fiind asteptati chiar si mineri, pensionari si cetateni ai Capitalei nemultumiti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca formatiunea sa a decis, la nivelul conducerii, sa isi asume solidaritatea in ceea ce priveste protestele programate pentru miercuri si sa ii sprijine pe toti cei care doresc sa participe la aceste actiuni.

Blocul National Sindical (BNS)a reactionat dur la anuntul social-democratilor, liderii sindicali solicitand conducerii acestui partid , dar si celorlalte partide politice sa nu se amestece in organizarea mitingului din 19 mai, pentru a nu compromite in vreun fel este confederatiilor sindicale.

Tara "arde" si alesii... chiulesc. Doar doi deputati se aflau dimineata la Parlament... VIDEO Marcel Hoara, la un pas sa fie linsat in Piata Victoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x