Antena Căutare

Au renuntat la muzica pentru o cariera politica. Vezi ce artisti vor sa intre in Parlament!

Tot mai multi artisti decid sa-si puna cariera pe locul doi si sa intre in lupta pentru un fotoliu de senator sau deputat. Recunosc ca mai au multe de invatat despre legi, dar spera ca vor fi la fel de talentati si pe scena politica.

Ciprian Rogojan a facut parte din trupa Sistem si era cunoscut de fai drept Cici. Pe atunci, muzica si butoaiele erau viata lui. Totul s-a schimbat cand a cunoscut-o pe Ioana Ariton, fiica fostului ministru al Economiei. Cici a inceput sa cocheteze cu politica si s-a inscris PDL. A dat si butoaiele si tricourile pe costumul fin de parlamentar.

„Sunt onorat ca fac parte din aceatsa echipa unde am intalnit oameni cu experienta politica foarte mare si de asta am ales sa candidez”, si-a explicat Ciprian candidatura.

Anul trecut, Damian Draghici si-a incheiat cariera muzicala si a intrat in politica. La 41 de ani, jumatate din viata si-a petrecut-o pe scena. Este singurul roman care a primit un premiu Grammy. A castigat milioane de dolari, a cantat alaturi de James Brown si Joe Cocker, iar acum renunta la tot. Vrea sa fie deputat.

Cu drag se gandeste Alexandru Pugna la un fotoliu de deputat din partea USL. Interpretul de muzica populara spera sa fie la fel de iubit ca atunci cand era pe scena si cand va ajunge parlamentar.

Si Ionela Prodan da muzica populara pe politica. Ea va candida din partea USL in colegiul 3, pentru un loc de deputat, in diaspora.

Ambasadorul rus: "Consideram imposibil ridicarea imunitatii diplomatului care a savarsit accidentul"... Rectificarea bugetara va fi aprobata sambata. Se cauta bani pentru programele presuspendate de CE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x