Antena Căutare

Aurelian Pavelescu, noul presedinte al PNTCD. Pana in septembrie, Congres de unificare

Aurelian Pavelescu a preluat functia de presedinte al PNTCD dupa ce Marian Milut a demisionat de la conducerea partidului, dar si din formatiunea taranista, iar CNC a decis sa imputerniceasca Biroul National de Conducere pentru organizarea unui congres de reconciliere si unificare a fortelor PNTCD.


Potrivit Statutului PNTCD, calitatea de presedinte al PNTCD a fost preluata de Aurelian Pavelescu, care a indeplinit functia de prim-vicepresedinte al PNTCD.

Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca demisia lui Marian Milut "era de asteptat" deoarece acesta nu mai avea niciun fel de sustinere in partid si a spus ca spera ca acest moment sa reprezinte o revenire la un PNTCD unit.

Fostul lider taranist Ion Diaconescu a declarat pentru Mediafax ca demisia lui Marian Milut de la conducerea PNTCD usureaza calea catre unificarea celor doua ramuri ale partidului.


Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine: 6 milioane de lei, pentru cazarea senatorilor in hoteluri de lux... Iliescu: Adoptarea Legii lustratiei este anacronica, antidemocratica, anticonstitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x