Antena Căutare

Avem Guvern! Cabinetul „Cioloș” a depus jurământul!

Preşedintele Iohannis a fost prezent, marţi seară, la Palatul Victoria, unde a avut loc predarea mandatului de către fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu către premierul Dacian Ciloloş. Evenimentul a avut loc la sala în care au loc, în mod obişnuit, şedinţele Guvernului, cu participarea membrilor noului Cabinet

Preşedintele Iohannis a fost prezent, marţi seară, la Palatul Victoria, unde a avut loc predarea mandatului de către fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu către premierul Dacian Ciloloş. Evenimentul a avut loc la sala în care au loc, în mod obişnuit, şedinţele Guvernului, cu participarea membrilor noului Cabinet.

Cioloș i-a mulțumit premierului interimar pentru modul în care și-a dus la îndeplinire mandatul, dar și președintelui Klaus Iohannis pentru încredere.

"Mi-ați cerut să vin cu o echipă de independenți, care și-au lăsat activitățile (...) deoparte să își pună competențele într-o echipă care cred eu că își va duce la capăt mandatul", i-a transmis Cioloș lui Iohannis.

Șeful statului, Klaus Iohannis, a susținut, la rândul său, că "nu a existat un guvern așa de independent politic".

"Am toată convingerea că dvs veți reuși, contrar așteptărilor unora sau altora, să vă faceți treaba foarte bine. (...) Politicienii și-au dorit un astfel de guvern. (...) Nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă", a afirmat Iohannis.

ULTIMA ORĂ! Guvernul Cioloș a fost validat de Parlament... Colorata, mâine-i gata! Cum arată poza noului Guvern al României cu o lună și jumătate înainte de 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x