Antena Căutare

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați români: „Se pregătește debercarea Guvernului Dăncilă, după 10 august”

Afirmație explozivă în mediul online a unui cunoscut avocat, care vorbește despre debarcarea iminentă a Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Afirmație explozivă în mediul online a unui cunoscut avocat, care vorbește despre debarcarea iminentă a Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Avocatul Gheorghe Piperea susține că datele rectificării bugetare indică faptul că se pregătește debarcarea Guvernului Dăncilă, după 10 august.

„Se pregateste debarcarea actualului guvern, dupa 10 august. Serios, avand in vedere proiectul rectificarii bugetare, care ia de la educatie, sanatate, transporturi si de la municipii, si da la serviciile secrete, m-as bucura de un asemenea final. Ironic, as vrea sa ii vad la treaba pe Orban L., ca premier, si pe Catu Fl., ca ministru al finantelor. PSD ar putea castiga en fanfare ambele alegeri de la anul cu asa mandreti de premier si ministru de finante”, a scris avocatul Piperea pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Piperea (n. 1 martie 1970, Singureni, Giurgiu, România) este un avocat și profesor de drept comercial care activează în București, România. În perioada 1994-1996, Gheorghe Piperea a fost judecător la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar din 1996 este membru al Baroului București.

În 2005 a devenit doctor in drept al Universității din București si al Universității Paris I – Pantheon.

În ultimii ani a fost inițiatorul unor mari procese colective desfășurate în țara sa, fiind cunoscut în special pentru procesele intentate unor bănci comerciale pentru comisioane abuzive introduse în contractele de creditare.

Klaus Iohannis: Nu avem voie să uităm niciodată consecinţele criminale ale politicilor şovine şi rasiste... Ecaterina Andronescu a fost demisă de la Ministerul Educației, în urma declarațiilor despre cazul Alexandrei Măceșanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x