Antena Căutare

Dan Barna anunţă că membrii USR au decis ca el să continue la şefia formaţiunii

Liderul USR, Dan Barna, anunţă că membrii formaţiunii au decis, prin vot electronic, ca el să continue la şefia USR. Decizia a fost luată de aproximativ 75 la sută dintre membrii USR care au votat.

Dan Barna a spus, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă, că votul a avut loc în urma rezultatelor la alegerile prezidenţiale.

El a anunţat că aproximativ trei sferturi dintre cei care şi-au exprimat votul au fost de părere că el nu trebuie să demisioneze de la şefia USR.

"Avem rezultatul consultării membrilor asupra poziţiei mele în calitate de lider al lui USR. A fost o întrebare pe care am pus-o cumva urmare a rezultatului alegerilor, unde am avut cumva aşteptări mai mari decât rezultatul pe care l-am obţinut şi atunci, cum USR a rezolvat de fiecare dată astfel de situaţii prin consultarea membrilor, şi de această dată am optat pentru această variantă. Întrebarea pe care am adresat-o este una pe care o cunoaşteţi: Consideraţi că Dan Barna ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea USR? Decizia colegilor noştri este aceea de a continua această poziţie, 75 la sută, practic trei sferturi din partid a decis că nu este cazul să îmi dau demisia, 25 au răspuns Da. Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm", a spus Barna.

Sursa : news.ro

Preşedintele Iohannis retrimite în Parlament proiectul de lege prin care BNR e obligată să aducă în ţară rezerva de aur... Viorica Dăncilă a făcut o gafă uriașă! Cât costă un bilet la metrou? "Am călătorit cu transportul în comun. Un bile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x