Antena Căutare

Basescu a plecat doar cu SPP-ul la Urlati

Presedintele Traian Basescu viziteaza fabrica Procter & Gamble care functioneaza in localitatea prahoveana Urlati, presedintele venind in oras insotit doar de SPP, fara a avea ca antemergator masini ale Politiei

Presedintele participa la inaugurarea oficiala a respectivei fabrici, deschisa in orasul prahovean Urlati, situat in apropierea municipiului Ploiesti. Seful statului a sosit la acest obiectiv cu cateva minute inainte de ora 11:00, ora la care fusese anuntata vizita sefului statului.

Traian Basescu este insotit doar de angajatii Serviciului de Protectie si Paza, coloana pezidentiala intrand in curtea fabricii Procter & Gamble fara a avea ca antemergator masini ale Politiei Rutiere. Seful statului nu a venit la volanul Loganului cu care s-a deplasat in ultimele zile, ci intr-una dintre masinile de protocol.

Traian Basescu a fost intampinat de reprezentantii companiei Procter & Gamble si, potrivit unor surse din companie, la ora transmiterii acestei stiri are o discutie cu conducerea P & G din Romania.

La vizita de la Urlati mai participa ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, prefectul judetului, Adrian Dobre, subprefectul Gabriel Hornoiu, senatorul Teodor Melescanu, ales intr-un colegiu uninominal din Prahova, precum si alte oficialitati judetene si locale.

Sursa: jurnalul.ro

Hasotti: Sugerez mass-media sa-l ignore pe Ghise, "Legea jurnalistului" e o imensa prostie... "Legea jurnalistului", depusa la Senat: Ziaristii, testati psihologic in fiecare an si controlati de Ombudsman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x