Antena Căutare

Basescu a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei, informeaza Administratia prezidentiala, citata de Mediafax. Administratia prezidentiala anunta, in cursul diminetii, ca ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului va avea loc la Palatul Cotroceni, luni, 2 iulie, la ora 18.00.


"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 2 iulie a.c., Decretul de numire in functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a doamnei Ecaterina Andronescu", informeaza Administratia prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu aprecia potrivit ca ministrul desemnat al Educatiei Ecaterina Andronescu sa depuna la cabinetul premierului o declaratie pe propria raspundere ca in teza sa de doctorat nu a plagiat si sa se asigure ca nu se afla in stare de incompatibilitate.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, nominalizata ca ministru al Educatiei, a declarat, luni, intrebata despre faptul ca presedintele apreciaza potrivit sa depuna o declaratie ca nu a plagiat, ca ea nu a facut niciodata acest lucru si ca intreaga sa cariera e construita pe munca si onestitate.

Intrebata daca va exista vreun risc sa se vorbeasca, la un moment dat, de plagiat in cazul sau, ea a raspuns negativ. "Eu cred ca trebuie sa ne linistim putin si sa ne apucam de lucruri care ard in scoala romaneasca. Va asigur ca acest lucru nu se va intampla in ceea ce ma priveste", a declarat senatorul PSD.

Premierul Ponta a precizat, luni, referindu-se la solicitarea presedintelui Basescu, ca ministrul desemnat la Educatie, Ecaterina Andronescu, sa depuna o declaratie ca nu a plagiat si ca nu este incompatibila, ca sefului statului ii place sa intretina scandalul la Educatie si ca el nu marseaza.

Citeste si Antena3!

FOTO: Intact Images

Basescu: "Niciodata nu am facut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore"... GAFA prezidentiala: Traian Basescu a confundat Croatia cu... Craiova!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x