Antena Căutare

Basescu: A trecut vremea cand mai puteam utiliza veniturile bugetului de stat pentru voturi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca protestele bugetarilor sunt indreptatite din punctul de vedere al reducerilor salariale, dar ca nu este momentul ca oamenii politici sa duca Romania intr-un derapaj de dragul voturilor. Seful statului sustine ca "a trecut vremea cand mai puteam utiliza veniturile bugetului de stat pentru voturi".

"Nu este momentul ca oamenii politici, de dragul voturilor, sa faca concesii care sa duca Romania intr-un derapaj. Am fost intodeauna adeptul necesitatii de a guverna pentru popor. Sunt insa momente de criza in care responsabilitatea politicienilor e sa guverneze pentru tara. Noi suntem intr-un astfel de moment", a declarat Traian Basescu.

Seful statului sustine ca "cei care au vrut ca romanii sa treaca prin criza cu o populatie dezbinata par a fi reusit" si ca, in momentul de fata, veniturile bugetului de stat nu mai trebuie folosite pentru voturi, ci strict pentru tara.

"A trecut vremea cand mai puteam utiliza veniturile bugetului de stat pentru voturi. In momentul de fata, veniturile bugetului de stat trebuie utilizate pentru tara, atatea cate sunt ele", a mai spus Traian Basescu.

Precizarile presedintelui au fost facute dupa ce a fost intrebat ce parere are despre protestele care au avut loc in ultima perioada. Militarii in rezerva s-au adunat, luni, de Ziua Armatei, in fata Palatului Cotroceni, unde au ars afise cu presedintele Traian Basescu. Oamenii sunt nemultumiti de masurile luate de actuala putere si de starea in care se afla armata.

Victor Ponta: Premierul noului Guvern va fi desemnat miercuri seara de PSD, PNL, PC , UDMR si minoritati... Basescu, despre legile votate gresit: Procedura de adoptare trebuie modificata, din respect pentru romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x