Antena Căutare

Basescu, cu lacrimi in ochi: Un model de viata poate fi generat si de cei de varsta a treia, ca mine

Presedintele Traian Basescu participa sambata la scoala de vara a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, la Mangalia. Seful statului a multumit conducerii UNPR pentru ca au asigurat stabilitatea guvernarii, intr-o perioada extrem de dificila.

Presedintele a spus, la inceputul discursului, ca scolile de vara sunt locul unde politicienii spun ceea ce gandesc, facand abstractie de presa, "chiar daca stiu ca presa va prelua cea mai mare parte a celor neconventionale care se spun".

Totodata, Basescu a multumit UNPR si a adaugat ca formatiunea a asigurat stabilitatea guvernamentala in momente extrem de dificile pentru Romania, Europa si Uniunea Europeana.

"Sunteti partidul care avea orice alta optiune si ati ales sa serviti interesele nationale. Nu e usor ca un partid care pleaca de la zero sa aleaga aceasta varianta grea, care nu este destinata sa aduca voturi", a declarat Basescu.

Traian Basescu a mai declarat, cu lacrimi in ochi, ca un model de viata poate fi generat si de stilul celor de varsta a treia, categorie in care s-a inclus. Seful statului a adaugat: „Exista obligatia de a planta un pom la umbra caruia nu vor sta niciodata".

Circa 500 de membri ai UNPR din toata tara participa la cea de-a doua editie a Scolii de Vara a UNPR, la Mangalia.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Rovana Plumb: Recomand doamnei Udrea sa vorbeasca despre discriminare cu o profesoara... Radu Berceanu: Ioana Basescu nu ar fi inregistrat Miscarea Populara fara mandatul presedintelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x