Antena Căutare

Basescu: Decizia Curtii Constitutionale in privinţa ANI e exagerata

Presedintele Traian Basescu a facut o declaratie de presa, dupa consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, pe tema noii legi ANI. Seful statului a spus ca decizia de desfiintare a Agentiei Nationale de Integritate este una exagerata.




"In momentul de fata nu avem niciu demnitar care sa fi fost ales inainte de aparitia legii, dupa 2007. Toti cei care sunt vizati d elegea ANI, mai putin judecatorii , au stiut ca trebuie sa dea o declaratie de avere cu datele precise ale bunurilor pe care le detin. Deci daca nu vroiau sa isi declare averea puteau sa nu candideze. Este o acceptare tacita. Este un comentariu personal care ma face sa apreciez putin exagerata decizia curtii avand in vedere ca toti oamenii publici stiau ca trebuie sa isi faca publice averile" a spaus Basescu.

Guvernul a elaborat luni un proiect de lege care sa reglementeze activitatea Agentiei Nationale de Integritate, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca articole din vechea lege erau neconstitutionale.

Teo Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19... Contre la Cotroceni: Basescu cere Opozitiei sa sprijine adoptarea noii legi ANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x