Antena Căutare

Basescu despre nota sa la BAC: "N-a fost una stralucita"

Seful statului a dezvaluit rezultatul pe care l-a obtinut la examenul de maturitate: "N-am fost un absolvent de 10. Am fost de 7,40-7,50, cam acolo".

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit aseara, intr-un interviu acordat TVR, nota pe care a obtinut-o la examenul de bacalaureat. In contextul discutiei despre rezultatele examenelor de bacalaureat si de titularizare, seful statului a fost intrebat despre propria nota la examenul de final de liceu.

"Nu-mi aduc aminte, dar sa stiti ca n-a fost stralucita. N-am fost un absolvent de 10, am fost de 7,40-7,50, cam acolo", a raspuns Basescu.

Daca trecutul i-a creat probleme de memorie, seful statului a fost insa mult mai generos in privinta detaliilor legate de planurile de viitor.

In septembrie, la revenirea din vacanta a parlamentarilor, presedintele planuieste cel putin doua miscari: o schimbare la conducerea Ministerului Sanatatii, unde se afla acum UDMR-istul Cseke Atilla, si infiintarea unui minister care sa coordoneze absorbtia fondurilor europene.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Nici Opozitia nu vrea decuplarea de FMI... Basescu ataca dur CSM: Birocrati prafuiti. M-am saturat de sensibilitatile lor excesive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x