Antena Căutare

Basescu, despre onorul de la 1 decembrie: Geoana are multa mizerie in spate

Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca fostul sau contracandidat la presedintie "are multa mizerie in spate" si ca "minte, cum minte si Victor Ponta". Seful statului a precizat ca aceasta este explicatia pentru faptul ca nu l-a desemnat pe Mircea Geoana sa primeasca onorurile militare de Ziua Nationala.

"Mircea Geoana este un om care are multa mizerie in spatele lui. (...) Nu puteam umili armata sa-l desemnez pe dansul sa primeasca in locul sefului statului onorul la Ziua Nationala",




"Eu nu eram in imposibilitatea executarii. L-am delegat pe primul ministru(...) Nu era o chestiune constitutionala", a opinat presedintele.

Basescu: Ponta minte cand spune ca nu a stiut unde a fost Vantu



"Ponta minte cand spune ca nu a stiut unde a fost Geoana. Ponta i-a spus sa minta ca si purtator de cuvant al campaniei, iar acum face pe tata-mare, dar cel care a primit din partea IPP lista cu temele de discutie a fost Victor Ponta, iar la mine Sever Voinescu", a precizat Basescu.

Foto: Intactimages

Basescu invita partidele parlamentare la consultari pe 13 decembrie... Ioan Botis l-a demis pe seful ANPS, Viorel Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x