Antena Căutare

Basescu: hahaieli cu sustinatorii, pus pe scandal in fata realitatii

Radios si hahaind atunci cand se afla pe teritoriu sigur, in fiefurile sale electorale sau in vizite programate in "curtea" oamenilor politici apropiati siesi si in vremuri de liniste, dar extrem de agresiv verbal atunci cand a dat piept cu realitatea strigata disperat a oamenilor inecati in ape sau atunci cand presa a devenit tinta refularilor sale.

Sunt reactiile presedintelui Traian Basescu, incadrate mereu fie la o extrema atitudinala, fie la cealalta.

Exemplele, aleatorii, sunt relevante si se impart intre baile de multime cu pupaturi, fotografii si gesturi gen "m-am pupat si cu o doamna de etnie roma" si "faceti politica cand aveti apa la gura" sau "tiganca imputita". Ultimul exemplu, decizia de a acuza politistii care l-au contestat chiar in poarta Cotroceniului de subminarea autoritatii de stat si crerea ferma catre Guvern de a pedepsi indisciplina din MAI.

Mai 2007. In campania pentru referendum, in Piata Universitatii, Traian Basescu a provocat urale de sustinere si strigate de "te iubim, te iubim" din partea manifestantilor carora le-a dat asigurari ca va face "ce e bine pentru tara" si le-a promis ca va reveni pentru raport in piata la fiecare sase luni. Atunci, un sepepist din garda lui Basescu si-a pierdut pistolul-mitraliera pe strada, demonstrand astfel ca seful statului nu vine cu inima deschisa printre manifestanti, precum se arata.

Mai 2007. Aflat in campania pentru referendum, Basescu merge la cumparaturi intr-un hipermarket din Capitala si, iritat de insistentele presei, smulge telefonul unei ziariste care il filma si il ia cu el. "Cat era de agresiva tiganca asta imputita", comenteaza in masina cu sotia, fara sa stie ca este inregistrat de aparatul ramas in functiune.

Iulie 2009. Basescu, la festivalul de datini ale Vaii Muresului, de la Rastolita, dupa baia de multime consacrata: "M-am pupat si cu o doamna de etnie roma".

Tot articolul, in Jurnalul National

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, s-a inscris in PDL... Boc si Politia, din nou impreuna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x