Antena Căutare

Basescu ii inchina ode lui Ceausescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1 TV, ca daca Nicolae Ceausescu ar fi stat doar zece ani in fruntea statului era "un mare presedinte in istoria romanilor", seful statului adaugand apoi, intrebat despre cei 6 ani la Cotroceni ca sunt "cam multi".



In aceeasI emisiune, programata de ziua sa de nastere, printre nenumarate subiecte abordate, Basescu a tinut sa il atace pe fostul ministru de Interne, Vasile Blaga. Basescu a declarat ca noul ministru al Internelor, Traian Igas, nu are experienta, dar stie ca trebuie sa aplice legea, pe cand fostul ministru Vasile Blaga "pretindea ca stie si face tot in MAI", dar nu a actionat corespunzator la mitingul politistilor.

"La mitingul acela de pomina, care a costat pe un ministru scaunul, acolo conducerea ministerului nu si-a facut datoria. Eu va dau alt exemplu: MAI cu un ministrul Igas, cand a fost marea manifestare de acum doua saptamani, si comportamentul MAI cu ministrul Blaga si cu asta am spus tot. Pentru mine, ministerul nu a actionat cum trebuie avand la comanda un ministru care pretindea ca stie si face tot in MAI si a actionat corespunzator cu un ministru nou, tanar, fara experienta, dar stiind ca trebuie aplicata legea",
a spus Basescu.

Seful statului n-a scapat nici povestea nemuritoare a suspendarii sale, pusa la cale de moguli. Basescu a declarat ca este adevarat ca se pregateste un nou demers de suspendare a sa din functie, si ca aceasta informatie nu este surprinzatoare intrucat Dan Voiculescu a anuntat-o public, subliniind insa ca cei care doresc sa-l suspende nu vor reusi.

"Asa este (se pregateste o noua suspendare a sa-n.r.), dar de ce ne facem ca ne suprinde? Voiculescu l-a anuntat public. Macar Voiculescu e mai onest decat Crin Antonescu si Ponta. Supararea lui Ponta a fost ca nu a fost ales el (de moguli, n.r.) si a fost ales Crin Antonescu si are o oarecare frustrare dar e mai tanar, poate astepta sa isi ia lectia Crin Antonescu si dupa aceea vine si randul lui Ponta sa si-o ia si el daca asa crede ca se face politica",
a declarat seful statului.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Clubul "schiorilor destepti", abonat la banii Guvernului... Energie ieftina la priza PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x