Antena Căutare

Basescu ii sugereaza lui Igas sa ii demita pe cei care i-au propus decorarea ofiterilor

Presedintele Traian Basescu i-a sugerat ministrului de Interne, Traian Igas, sa ii demita pe cei care i-au propus spre decorare doi dintre ofiterii gasiti vinovati pentru nereguli la angajari in Jandarmerie si i-a cerut explicatii privind procedurile care preced astfel de propuneri.

"Daca puteti face ceva cu cei care mi-au fost propusi spre decorare. Cum au fost propusi? Nu exista un circuit? La ce sa stam cu toata lumea acolo?", l-a intrebat Basescu pe Igas, in sedinta de miercuri a Guvernului.

Doi dintre ofiterii gasiti vinovati de Corpul de Control al Ministerului Administratiei si Internelor in contextul unor nereguli la angajarea in Jandarmerie au fost decorati de seful statului, la sfarsitul anului trecut.

Ministrul Internelor, Traian Igas, l-a eliberat din functia de directorul general al Directiei Generale Management Resurse Umane din MAI pe Adrian Patrascu, dupa ce Corpul de Control al Ministrului de Interne a gasit nereguli in legatura cu modul in care Jandarmeria a deblocat trei posturi de ofiter si a organizat, in octombrie 2010, concursul pentru ocuparea acestora.

De asemenea, in acest caz, prim-adjunctul sefului Jandarmeriei Romane, generalul de brigada Gheorghe Nicolaie Rugina, va fi cercetat de Consiliul de Judecata al MAI.

Prim-adjunctul sefului Jandarmeriei Romane, Gheorghe Nicolaie Rugina, si fostul sef al Directiei Generale Management Resurse Umane din MAI, Adrian Patrascu, au fost decorati, in decembrie 2010, de presedintele Traian Basescu, "pentru rezultatele remarcabile obtinute in activitatea profesionala".

Sursa: Jurnalul National

Basescu lui Vreme: Sa termini informatizarea sistemului de plati, altfel iti iau cardul... Constantin: Alianta PNL-PC va avea candidati comuni la alegerile din 2012 si 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x