Antena Căutare

Basescu invita realizatorii piesei "Blonda, chiorul si piticul", sa joace piesa la Palatul Cotroceni

Intr-o interventie telefonica in emisiunea "Esential", purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a transmis din partea presedintelui ca invita trupa respectiva sa sustina piesa in sala de teatru a Palatului Cotroceni, ca o dovada libertatii totale de exprimare care exista in Romania in acest moment.



"E urat, nu ma asteptam sa se ajunga aici", povesteste Stefanis Lupu, regizorul piesei si initiatorul proiectului. Stefanis Lupu afirma ca sambata, inainte de premiera piesei a avut o discutie absolut halucinanta cu directoarea Salii Dalles, Iustina Cornel, care i-a spus ca trebuie sa schimbe titlul piesei sau aceasta nu se va mai juca.

De asemenea, Valeriu Turcan a declarat ca Administratia Prezidentiala nu poate avea pareri legate de disputele interne dintr-o institutie. "Libertatea totala de exprimare care exista in acest moment in Romania este in directa legatura cu mandatul presedintelui Traian Basescu''.



Decizia presedintelui vine dupa ce piesa de teatru a fost interzisa spre difuzare dupa premiera la scala.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier... Crin Antonescu: Il suspendam pe Basescu imediat ce avem majoritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x