Antena Căutare

Basescu le cere deputatilor rediscutarea cazurilor Borbely si Dobre odata cu cel al lui Trasculescu

Presedintele Traian Basescu a trimis Camerei Deputatilor o scrisoare in care solicita sa se reia dezbaterea cu privire la cele doua solicitari ale Parchetului General privind incuviintarea inceperii urmaririi penale fata de deputatii Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre (fosti ministri) atunci cand plenul ia in discutie ridicarea imunitatii deputatului PDL Alin Trasculescu.

Anuntul a fost facut de liderul deputatilor PDL Mircea Toader, dupa sedinta Biroului Permanent. El a spus ca presedintele a adresat o scrisoare conducerii Camerei in care a solicitat sa se analizeze oportunitatea discutarii cazurilor Dobre si Borbely odata cu sesizarea ministerul Justitiei in cazul Trasculescu.

Mircea Toader a spus ca este necesara reluarea votului in cazurile fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre pentru ca Parlamentul sa aiba acelasi punct de vedere pentru toti parlamentarii.

Toader a spus ca si PDL este de acord cu cererea presedintelui Traian Basescu in acest sens si ca deputatii PDL vor sustine acest punct de vedere in Comisia juridica si in sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

In replica, premierul Victor Ponta a spus ca Traian Băsescu nu este seful DNA pentru a solicita rediscutarea in plenul Camerei Deputatilor a cazurilor Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Spritul e bun in campania electorala. Pedelistul Cezar Preda premiaza alegatorii cu sticle de vin personalizate... Traian Basescu: "Vom avea de suportat rusinea de a avea observatori OSCE la alegeri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x