Antena Căutare

Basescu: Liderii de sindicat trebuie sa spuna tot ce stiu despre situatia din vami

Liderii de sindicat sunt cei care ar trebui sa dea mai multe amanunte despre situatia din vami, crede presedintele Traian Basescu. Seful statului spune ca isi doreste ca anchetele sa fie extinse si asupra unor oameni cu conexiuni politice care influenteaza numirea sefilor de vami. Declaratia a fost facuta in timpul unui interviu la postul public de televiziune.

Traian Basescu sustine ca liderii de sindicat stiu mai multe despre situatii din vami, si, daca ar avea un minim de decenta ar spune tot ceea ce stiu. Presedintele s-a ferit sa acuze, dar a atentionat ca exista informatii conform carora unii dintre acesti lideri ar fi fost implicati in activitatea ilegala de la nivelul vamilor.

Afirmatia presedintelui a fost facuta in contextul retinerilor vamesilor si politistilor de frontiera, de marti dimineata, in urma unor descinderi care au avut loc la vamile Stamora Moravita si Naidas si la locuinte ale angajatilor de la frontiera.

Dintre cei ridicati, o parte au fost transportati la Bucuresti cu elicoptere ale MAI, de la Stamora Moravita (Timis) si Naidas (Caras-Severin).

De asemenea, alti suspecti au fost adusi la sediul Inspectoratului Judetean al Jandarmeriei Timis, si apoi la Bucuresti, pentru audieri la DNA.

Sursa: Antena3

"Legea picnicului" declara razboi celor care arunca gunoaie in locuri neamenajate... Senatorii nu vor "tigani". Proiectul de lege privind inlocuirea termenului "rom", respins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x