Antena Căutare

Basescu, nemultumit de politicieni: Nici ministrii fostului Guvern nu erau mai buni

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea cu romanii din Chicago, ca nu ii place situatia politica actuala, insa sunt realitati ireversibile, cum ar fi independenta Justitiei de partide, pe care Guvernul actual nu are cum sa le mai dea inapoi pana la alegeri.

"As vrea sa clarific un lucru, sa nu credeti cumva ca mie imi place situatia politica actuala. Sa nu va ganditi la asta (...) Eu cred ca sunt si lucruri ireversibile in Romania, ca de exemplu libertatea pe care a inceput-o sa o simta Justitia, pentru ca am protejat-o de orice fel de ingerinta. (...) Sunt lucruri care nu mai pot fi date inapoi. (...) Va fi imposibil sa mai pui azi Parchetele la dispozitia partidelor. Va aduceti aminte de sedintele de la PSD unde domnul Nastase spunea cum sa il ancheteze, sa il aresteze pe Basescu, erau stenogramele acelea... Nu se mai poate azi, Inalta Curte de Casatie nu mai poate fi pusa la dispozitia partidului care guverneaza, iar daca vor incerca, cei care sunt acum pana la alegeri la putere, vor constata ca nu se mai poate. Deci parerea mea este ca, indiferent cine ar veni la putere, lucrurile nu mai pot fi date inapoi", a declarat Traian Basescu.

De asemenea, intrebat despre performantele ministrilor actuali, presedintele a raspuns razand ca nici ministrii precedenti nu au fost mai buni. "Nici ailalti nu au fost mult mai buni. Stiti, trebuie sa fim cinstiti", a comentat Basescu.

Foto: Intactimages

Basescu catre romanii din SUA: Romania nu poate oferi un nivel de trai ca aici... Cezar Preda: Somnorosul Antonescu l-a convins pe Ponta ca bugetarii sa doarma mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x