Antena Căutare

Basescu nu mai ia salariu!

Conform legii, in perioada in care este suspendat, Traian Basescu nu isi va mai primi salariul. Astfel, pentru luna iulie, acesta va primi doar jumatate din indemnizatia de presedinte, adica 3750 de lei, anunta Libertatea.

De vineri, 6 iulie, Traian Basescu nu mai este presedinte. Astfel, fostul sef al statului nu isi va mai primi salariul si va fi nevoit sa apeleze la economiile sale. Acest lucru nu l-a impiedicat sa fie "darnic" cu ziaristii aflati marti in fata sediului de campanie al PDL. Traian Basescu le-a adus umbrele, le-a impartit apa si fructe si i-a sfatuit sa nu mai stea in soare.

Conform declaratiei de avere depusa luna trecuta, Basescu avea in conturi aproape 220.000 de euro. Mai mult, el detine ceasuri, bijuterii si obiecte de arta de 72.000 de euro.

Crin Antonescu este presedinte interimar pana la referendumul din 29 iulie si va primi un salariu de 5330 de lei pe luna.

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca procedura de suspendare a presedintelui a fost respectata si a decis ca referendumul va fi validat doar daca la urne se vor prezenta 50% plus unu dintre romanii cu drept de vot, adica aproape 9.150.000 de alegatori.

FOTO: Intact Images

Prima declaratie a presedintelui interimar Crin Antonescu: Garantez respectarea Constitutiei de toate institutiile statu... Vasile Blaga a plagiat in lucrarile sale de cercetare doctorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x