Antena Căutare

Basescu, patriot de Ziua Drapelului. Vezi ce a spus!

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la ceremonia de marcare a Zilei Drapelului, ca nu intotdeauna faptele care trebuie indeplinite sunt placute, insa, in conditiile in care acestea sunt necesare, resursa pentru a merge mai departe se regaseste in simbolurile nationale, informeaza Mediafax.

"Nu intotdeauna faptele pe care le avem de indeplinit sunt placute dar, daca ele sunt necesare, resursa de a merge inainte o gasesti in simbolurile nationale", a spus Basescu.



"Este simbolul care, deasupra oricarui gand ne insoteste si trebuie sa ne insoteasca faptele", a spus presedintele.

Presedintele le-a urat "La multi ani !" romanilor, de Ziua Drapelului.

"Le doresc sa-si iubeasca simbolul national asa cum este iubit de orice cetatean care isi respecta si isi iubeste tara ", le-a transmis presedintele.

Basescu a remarcat insa faptul ca populatia a uitat sa aiba, in viata de zi cu zi, ca referinta valorile nationale, printre care si tricolorul. "Adesea, daca privesti pe strada, vezi oameni care trec pe langa tricolor ca pe langa un stalp de iluminat. Este proba faptului ca am uitat sa avem in viata de zi cu zi ca referinta valorile noastre", a mai spus Traian Basescu.

In ce il priveste, presedintele poarta tricolorul in suflet.

"Tricolorul trebuie purtat in suflet. Eu acolo il am, este parte a sufletului meu".

Presedintele a participat la ceremonia de marcare a Zilei Drapelului, la Cercul Militar National, in prezenta ministrilor Gabriel Oprea, Catalin Predoiu, a primarului Sorin Oprescu precum si a mai multor parlamentari.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ponta il ataca dur pe Basescu: "Isi cauta sticla pe jos, la Cotroceni"... Marian Vanghelie, inlocuit de Ponta la sefia PSD Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x