Antena Căutare

Basescu s-a intalnit cu delegatia FMI. "Cresterea economica a Romaniei va ramane modesta in 2013"

Delegatia Fondului Monetar International s-a intalnit, joi dimineata, cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni, si cu oficialii Bancii Nationale. Potrivit sefului delegatiei FMI, Erik de Vrijer, cresterea economiei romanesti va ramane modesta in 2013.

"Pe baza discutiilor pe care le-am avut, speram ca atunci cand ne vom intoarce anul viitor sa putem discuta progresele facute", a spus Erik de Vrijer.

"Lucrurile pe acest an nu mai pot fi schimbate. Am trimis viziunea despre dezvoltarea economiei pana in 2020. Reactia Comisiei a fost neplacuta si cred ca impreuna cu FMi si Banca Mondiala putem sa face o strategie prin care sa garantam cresterea economica in Romania", a replicat Traian Basescu.

"Suntem o tara cu un nivel acceptabil al datoriilor. Problema este ca nu am descoperit cheia garantarii cresterii economice", a mai spus presedintele Romaniei.

Sursa: Antena3

Victor Ponta: “Avem nevoie de repere. Romania are nevoie de o viziune economica”... Ponta: Nu vreau conflicte cu presedintele Basescu, dar nici sa coabitez cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x