Antena Căutare

Basescu: "Ticalosii care au cumparat voturi, pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile, acum tipa"

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Dornesti, ca nu situatia tarii este dramatica, ci cea a fondului de pensii pentru ca "un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joaca". Seful statului a mai spus ca "ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile tipa acum"

Intrebat de ziaristi daca situatia tarii este atat de dramatica, asa cum a afirmat cu o zi in urma, Basescu a raspuns: "Situatia tarii nu, a fondului de pensii da. Un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joaca".

Intrebat care este solutia, seful statului a spus: "Aducem bani din alta parte. Vedem. Variantele sunt multe. Cand aplaudati cand se cumparau voturi cu dublarea pensiilor vinovat era presedintele, ca nu vrea marirea pensiilor, cand spuneam ca nu este sustenabila".

Raspunzand intrebarii daca noii ministri vor avea capacitatea sa colecteze mai mult la fondul de pensii, Traian Basescu a spus ca nu este vorba despre colectare, ci despre resurse financiare.

"Cert este ca exact ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile acum tipa. Si dintre oamenii politici, si din presa", a spus presedintele, care a completat ca nu se refera numai la PSD, pentru ca social-democratii doar au sustinut in Parlament dublarea pensiilor.

La remarca unui jurnalist ca PNL a pierdut alegerile, Basescu a spus: "Nu suficient fata de ticalosiile facute cu bugetul tarii in 2007 si 2008".

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Boc discuta codul fiscal cu ministrii Finantelor si Muncii... Corina Cretu nu-l mai vrea pe Tokes vicepresedinte al Parlamentului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x