Basescu: USL nu va guverna, chiar daca Opozitia castiga alegerile

Traian Basescu ameninta USL ca nu o va lasa sa guverneze chiar daca Opozitia va castiga alegerile ca alianta. Seful statului sustine ca pentru numirea unui premier, cele 50 de procente + 1 trebuie obtinute de un partid, nu de o alianta.

Presedintele mai avertizeaza opozitia ca nu va avea o viata usoara daca alegerile ar aduce-o la guvernare.

In replica, liderii USL sustin ca alianta opozitiei e solida si nu va putea fi dizolvata de amenintarile presedintelui.

USL recunoaste ca seful statului face eforturi disperate sa rupa alianta. Liderii Uniunii spun insa ca demersul presedintelui nu va avea succes.

Mai mult, liderul PNL, Crin Antonescu, sustine ca partidul sau refuza orice colaborare post electorala cu Traian Basescu si cu partidul sau. Reactia acestuia vine dupa ce seful statului a declarat in mai multe randuri ca ar prefera sa guverneze din 2012 impreuna cu liberalii.

Sursa: Antena3

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri