Antena Căutare

Becali: PNG va face cel mai probabil parte din Miscarea Populara

George Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), a anuntat ca formatiunea sa se va regasi "cel mai probabil" in Miscarea Populara, ce va fi creata in jurul PDL pentru a se crea o alternativa de centru-dreapta la Uniunea Social Liberala (USL). Mai mult, latifundiarul din Pipera a estimat ca ar putea negocia inclusiv cu PRM si PP-DD, al lui Dan Diaconescu.

"PNG va fi in Miscarea Populara. Vom negocia si cu PDL, PRM si PP-DD. Cel mai probabil vom fi in Miscarea Populara, pentru ca asa m-au sfatuit oamenii din PNG", a declarat George Becali.

Pe de alta parte, deputatul PDL Cezar Preda a estimat ca Miscarea Populara ar trebui sa fie construita inainte de alegeri si sa includa PNTCD, PNG, PDL si Partidul Ecologist.

"O alianta electorala este absolut obligatorie atunci cand ai in fata o alianta politica, asta inseamna maturitate politica, dar suntem inca la fata balbaielilor. Hai sa facem aceasta Miscare Populara si sa ne apucam de treaba, pentru ca mai avem 90 de zile pana la alegeri", a explicat Preda.

Foto: Intactimages

USL pe ultima suta de metri cu stabilirea candidaturilor: PSD Buzau vrea candidaturi separate de PNL la Buzau... Igas: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu-i place munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x