Antena Căutare

Berceanu catre Ponta: "Victoras draga, mai multa energie in motor si mai putina energie in claxon! "

Pedelistul Radu Berceanu a declarat ca il vede, de dimineata pana seara, pe premierul Victor Ponta la televizor si i-a dat acestuia un sfat: "Victoras draga, mai multa energie in motor si mai putina energie in claxon!".

"Il vad mult prea mult pe domnul Ponta pe televizor si nu stiu cand mai sta la Palatul Victoria. I-as transmite domnului Ponta: Victoras draga, nu-i asa ca e mai greu din teren decat din tribuna? (...) Vazand ca e greu in Palatul Victoria, premierul se plimba, e permanent la televizor, il vad de dimineata pana seara. Victoras draga, mai multa energie in motor si mai putina energie in claxon!", a spus Berceanu.

Pe de alta parte, Radu Berceanu a mentionat ca, in opinia sa, cresterea cursului ar putea face ca salariile reintregite "sa fie taiate de inflatie".

"Concluzia mea ar fi ca ar trebui ca acest guvern sa se concentreze, daca poate si are cu cine, pe aceasta problema foarte grava a inflatiei. Inflatia vine dupa curs. Daca creste cursul absolut aberant cum a crescut in cateva zile, urmeaza inflatia imediat", a explicat Berceanu.

Foto: Intactimages

FOTO! Campanie electorala neinspirata in Capitala: Vezi ce promit candidatii!... Ponta: Granita dintre Romania si Republica Moldova poate deveni simbolica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x