Antena Căutare

Berceanu: USL este in fata PDL. Ne trebuie o formula de coagulare, din timp, nu in pragul alegerilor

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat ca nu este atat de lipsit de experienta incat sa nu realizeze ca USL se afla "in fata” democrat-liberalilor, precizand ca PDL trebuie sa faca "din timp o formula de coagulare”, nu in pragul alegerilor.

Am pus problema si in 15 iulie si in 20 si ceva august a relatiei cu UNPR. Cred ca nu ma banuieste nimeni ca dupa 21 de ani as fi atat de lipsit de experienta incat sa nu imi dau seama ca in momentul in care in fata noastra se afla USL-ul cu trei formatiuni sau doua si ceva, PNL, PSD si PC, noi nu trebuie sa facem o anumita formula, ca sa putem face contraponderea respectiva


"Dar aceasta formula trebuie sa o stim si sa o facem din timp pentru ca nu putem sa aflam in pragul alegerilor cum o sa candidam. Sau cel putin noi la Dolj nu putem. Asa e la noi. Cine crede ca e altfel sa vina sa candideze aici si sa o faca mai bine", a adaugat Berceanu.

Berceanu a folosit ca exemplu cazul primarului din Calafat, Mircea Guta, pe care „l-a facut primar si le-a dat viceprimarul afara". "Se duce la UNPR si ne pomenim ca il sustinem cu mult elan la alegeri. Niciodata! Garantez, niciodata!", a conchis Radu Berceanu.

Sursa: Antena3

Sloganul partidului lui Tőkés: „Ardealul e al ardelenilor, Tinutul Secuiesc e al secuilor”... Traian Basescu: Pensiile si salariile nu pot creste din cauza deficitului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x