Berceanu: USL este in fata PDL. Ne trebuie o formula de coagulare, din timp, nu in pragul alegerilor

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat ca nu este atat de lipsit de experienta incat sa nu realizeze ca USL se afla "in fata” democrat-liberalilor, precizand ca PDL trebuie sa faca "din timp o formula de coagulare”, nu in pragul alegerilor.

Am pus problema si in 15 iulie si in 20 si ceva august a relatiei cu UNPR. Cred ca nu ma banuieste nimeni ca dupa 21 de ani as fi atat de lipsit de experienta incat sa nu imi dau seama ca in momentul in care in fata noastra se afla USL-ul cu trei formatiuni sau doua si ceva, PNL, PSD si PC, noi nu trebuie sa facem o anumita formula, ca sa putem face contraponderea respectiva


"Dar aceasta formula trebuie sa o stim si sa o facem din timp pentru ca nu putem sa aflam in pragul alegerilor cum o sa candidam. Sau cel putin noi la Dolj nu putem. Asa e la noi. Cine crede ca e altfel sa vina sa candideze aici si sa o faca mai bine", a adaugat Berceanu.

Berceanu a folosit ca exemplu cazul primarului din Calafat, Mircea Guta, pe care „l-a facut primar si le-a dat viceprimarul afara". "Se duce la UNPR si ne pomenim ca il sustinem cu mult elan la alegeri. Niciodata! Garantez, niciodata!", a conchis Radu Berceanu.

Sursa: Antena3

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri