Antena Căutare

Berlusconi i-a dat lui Oprescu un set de cravate, la o cafea

Prezent in Romania cu ocazia celei de-a doua reuniuni interguvernamentale romano-italiene, Silvio Berlusconi si-a facut timp sa se intalneasca astazi cu premierul Sorin Oprescu. Omologul italian i-a daruit edilului bucurestean un set de cravate, la o cafea.



Basescu: ''Este vizita unui prieten la Bucuresti
''

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a ajuns si la palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu. Silvio Berlusconi a ajuns luni in Romania, intr-o vizita oficiala de doua zile, conform Mediafax.

"Este vizita unui prieten la Bucuresti. Eu mereu am vorbit acasa despre parteneriatul pe care il avem si in Consiliul European, unde Italia a sustinut mereu punctele de vedere ale Romaniei. Va multumesc mult pentru vizita pe care o faceti in Romania", a declarat Traian Basescu la inceputul intrevederii cu premierul italian.

Tot marti, premierul italian s-a intalnit cu Emil Boc si l-a laudat pe acesta pentru masurile pe care le-a luat pentru combaterea crizei.

Berlusconi este insotit si de Ministrul de Externe italian, Franco Frattini. Pe agenda discutiilor se numara aderarea Romaniei la spatiul Schengen, comunitatea romaneasca din Italia si cooperarea politica si economica dintre cele doua state. Premierul Italiei isi va petrece doua zile in Romania.

Prima reuniune interguvernamentala a avut loc in 2008. Silvio Berlusconi se afla la Bucuresti intr-un moment delicat pentru cariera sa politica. In Italia, are loc al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, iar analistii prevad pierderi importante pentru coalitia aflata la guvernare.


Primarii, alesi din primul tur de scrutin... Fostul deputat Claudiu Adrian Pop, in vizorul ANI: Nu poate justifica peste 600.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x