Antena Căutare

Boc a pus-o pe Udrea sefa peste patru ministere

Elena Udrea devine sefa peste patru ministere pentru a putea coordona mai bine strategia de turism a Romaniei. Premierul Emil Boc a semnat o decizie prin care Elena Udrea devine noua sefa a ministrilor Funeriu, Boagiu, Cseke si Borbely, in calitate de coordonator al comitetului interministerial pentru turism, scrie Jurnalul National.



Acesta nu este primul comitet interministerial care este constituit prin decizia primului ministru. In ultimul an, Emil Boc a mai semnat decizii pentru infiintarea unui comitet pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de stat, unui comitet care monitorizeze indeplinirea conditiilor pentru trecerea la moneda euro, unui comitet care sa se implice in procesul de reformare a legislatiei si procedurilor din domeniul restituirii proprietatilor, unui comitet interministerial privind taxa de prima inmatriculare si a comitetului interministerial pentru combaterea muncii la negru. Comitetul interministerial pentru turism este singurul format exclusiv din ministri.

In timp ce specialistii in turism considera ca un astfel de comitet pentru turism este o initiativa foarte buna, reclamand lipsa de coordonare dintre ministerele implicate sau care afecteaza turismul, analistii politici considera ca "miniguvernul" Elenei Udrea este doar o manevra politica ce are menirea de a-i creste influenta ministrului Turismului in Executiv.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

ANI: Ecaterina Andronescu, in stare de incompatibilitate... Reactiile sferei politice la numirea lui Sebastian Lazaroiu la Munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x