Antena Căutare

Boc anunta rectificare bugetara in august

Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca rectificarea bugetara urmeaza sa aiba loc pe 20 august si ca o parte din bani vor merge spre Sanatate. Totdata, premierul a anuntat ca tinta de deficit ramane neschimbata si ca salariile bugetarilor ar putea creste cu 10% anul viitor.



Seful Executivului a tinut sa precizeze si ca salariile bugetarilor ar putea fi majorate cu aproximativ 10 procente. "In 2011 am putea avea o crestere a salariilor bugetarilor cu 10% daca nu se da al 13-lea salariu. (...) Daca au loc restructurari, am putea creste salariile bugetarilor cu mai mult de 10 %", a spus Boc.

Aceeasi varianta a fost avansata recent si de catre ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, care a declarat ca salariile ar putea creste in 2011 cu 10%, in conditiile in care sunt restructurate 60.000 de persoane.

Declaratia celor doi oficiali romani vin , insa, in contradictie cu recomandarea Fondului Monetar International. Seful delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, a afirmat, miercuri, ca Fondul Monetar recomanda ca scaderea salariilor cu 25%, aplicata de la 1 iulie, sa nu fie inversata.

Foto: Intactimages

Traian Basescu a fost consultat medical la Spitalul Militar Central... Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pe 16 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x