Antena Căutare

Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, insa nu aceasta este solutia. Avem nevoie de luciditate

Premierul Emil Boc a facut, joi, dupa accidentul produs la Parlament, un apel la "luciditate si rationalitate", afirmand ca stie ca multi romani sunt intr-o situatie dificila, dar ca nu este vina exclusiva a cuiva, fiind nevoie de o atitudine echilibrata si rationala.

Boc s-a aratat direct interesat de starea de sanatate a barbatului si a declarat ca acest gest a fost un mare soc atat pentru el cat pentru toti colegii lui din Parlament.

Cu toate acestea, primul ministru a mentionat ca aceasta nu este o solutie pentru a iesi din situatia actuala, acest lucru putand fi facut doar cu multa luciditate si rationalitate.

Un barbat s-a aruncat intentionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare ca persoana este un angajat al TVR si inainte de a se arunca a strigat "Ati luat mancarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-ati ucis viitorul". In cadere, barbatul a rupt un pupitru.

Barbatul avea in mana o bila portocalie cu numarul 13. Accidentul s-a produs cu cateva clipe inainte de discursul premierului Emil Boc. sedinta de dezbatere a motiunii de cenzura a fost intrerupta.

Udrea, despre gestul angajatului TVR: Sa nu politizam momentul. Presa e mai putin marcata decat noi... S-a infiripat o noua majoritate in Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x