Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Boc: Domnii Antonescu si Ponta au ramas singurii dinozauri populisti din UE

Liderii partidelor din opozitie au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume, cerand Guvernului sa majoreze pentru 2012 deficitul cu inca patru procente in timp ce liderii UE discuta despre limitarea deficitului bugetar la 3%, a declarat premierul Boc.

Domnii Antonescu si Ponta - s-au suparat ca am tot spus Antonescu si Ponta - acesti domni presedinti de partide din opozitie cred ca au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume. Ei propun pentru 2012 sa marim deficitul cu inca 5,2 miliarde euro, deci cu aproape patru procente din PIB, dar nu vin cu raspunsul la intrebarea: de unde si cine ne imprumuta acesti bani ? Ei vor sa faca exact aceeasi politica populista care a dus Uniunea Europeana pe marginea prapastiei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a manifestat, luni, nemultumirea legata de faptul ca premierul Emil Boc, atunci cand vorbeste despre liderii opozitiei, nu li se adreseaza cu apelativul "domnule", el propunandu-i sa vorbeasca civilizat sau sa se tutuie cu "cardasii" sai de la Cluj.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Recomandari