Antena Căutare

Boc: Nu inteleg placerea sadica a Opozitiei de a face rau Romaniei

Premierul Emil Boc a declarat, in urma suspendarii sedintei de citire a motiunii de cenzura pe Legea Salarizarii, ca boicotarea de catre liderii opozitiei a sedintei Parlamentului, reprezinta un gest absurd si denota disperarea acestora in incercarea de a bloca prin toate mijloacele inceputul evolutiei pozitive a economiei, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Primul ministru a aratat ca prin refuzul parlamentarilor opozitiei de a se prezenta la sedinta pentru a nu fi intrunit cvorumul a fost incalcat principiul democratic al dreptului de prezentare a unei motiuni de cenzura si ar putea presupune ca un guvern sa poata ramane la putere pana la finalul mandatului daca majoritatea ar adopta de fiecare data aceeasi atitudine si nu s-ar prezenta la nicio motiune de cenzura.

"Este complet absurd ce fac. Opozitia devine mai disperata cu cat Romania incepe sa reuseasca si compromite interesul tarii pentru propriile interese", a spus Boc, intr-o videoconferinta cu prefectii.

Sedinta Parlamentului in care era programata citirea motiunii de cenzura pe Legea-cadru a salarizarii a fost suspendata de catre presedintele Senatului, Mircea Geoana, din lipsa de cvorum.

In urma acestei decizii, premierul a declarat, la Parlament, ca Guvernul dispune de un "plan B" in cazul Legii salarizarii, in conditiile in care iesirea din calendarul prevazut pentru adoptarea legii, urmare a suspendarii sedintei Parlamentului destinata citirii motiunii de cenzura, poate amana transa FMI si afecta implicit deficitul.

Motiunea de cenzura pe Legea salarizarii unitare va fi citita azi in Parlament... Roberta Anastase: PSD vrea sa faca rau romanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x