Antena Căutare

Boc: "Opozitia are menirea sa critice si sa promita lucruri irealizabile"

Premierul Emil Boc a declarat, dupa citirea motiunii de cenzura depusa de PSD, PNL si PC pe Legea salarizarii, ca Opozitia are o singura menire, aceea de a critica si promite lucrui care nu pot fi realizate.


Primul ministru a catalogat textul motiunii de cenzura ca fiind unul cu un caracter populist demagogic, care promite iluzii. Boc a atentionat inca o data ca acea crestere cu 15% fata de venitul actual, este tot ce isi poate Romania permite in acest moment pentru plata bugetarilor.

Guvernul si-a angajat raspunderea pe cele doua legi marti, in plenul reunit al Parlamentului. Executivul este demis daca o motiune de cenzura, depusa in termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, a fost adoptata.

Boc: In cazul Ridzi, PNL si PSD sunt la fel de responsabile ca si PDL

Emil Boc a mai vorbit si despre cazul Monicai Iacob Ridzi, spunand ca pentru decizia Parlamentului de a opri cercetarea penala a deputatului sunt vinovati atat parlamentarii PSD si PNL, cat si cei din PDL, intrucat votul a fost secret.

Deputatii au respins, marti, extinderea urmaririi penale si efectuarea unei perchezitii informatice in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi. Votul a fost unul secret, cu bile.

Cererea de extindere a cercetarii penale a fost respinsa cu 109 voturi "impotriva", 99 voturi "pentru" si 14 abtineri, iar cea privind incuviintarea perchezitiei informatice, cu 110 voturi "impotriva", 109 voturi "pentru" si trei abtineri. Anuntul a fost facut de catre liderul grupului UNPR din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea.

Ponta: Daca nu actionam unit, ramanem cu Basescu pana in 2012... Motiunea de cenzura pe Legea salarizarii unitare va fi citita azi in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x