Antena Căutare

Boc promoveaza in Guvern juristi cu nota 4 la examenul de drept

Frustrat probabil de faptul ca se fac bancuri pe seama faptului ca, desi este profesor de drept constitutional, a picat examenul de drept constitutional aplicat in calitate de sef al Guvernului, Emil Boc vrea sa demonstreze ca nu este singur in ignoranta, promovand in Executiv semeni de-ai sai, cu nota 4 la cunostinte juridice.

Emil Boc a semnat in 24 martie decizia de numire a lui Mihai Cristian Sebastian in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, cu rang de subsecretar de stat. Mihai Cristian Sebastian este un protejat al clanului Udrea-Cocos din RAAPPS si are o poveste de viata si de cariera extrem de interesanta.

Fost politist la Rutiera, devenit ulterior director la o firma care se ocupa cu "inchiriere imobile", a ajuns in 2007 direct pe postul de director coordonator al Sucursalei de Protocol Triumf din RAAPPS, administrator la vilele Lac 1, 2 si 3, ultima dintre ele fiind resedinta prezidentiala a lui Traian Basescu.

In 2009 a fost promovat in functia de director al Directiei Juridice a RAAPPS, functie pe care a ocupat-o pana saptamana trecuta, cand a fost cooptat in Guvern.

Conform fisei postului, Mihai Cristian Sebastian trebuia sa "Reprezinte directia in raporturile cu conducerea regiei, cu celelalte unitati ale regiei, cu autoritati sau institutii publice din tara si din strainatate, angajeaza directia juridica in raporturile cu persoanele juridice si fizice" si "sa controleaza activitatea structurii directiei juridice si a intregului personal al acesteia, precum si a compartimentelor juridice sau consilierilor juridici din sucursale".

Tot articolul, in Jurnalul National


Legea privind reducerea TVA la alimente, respinsa de Comisia Buget - Finante... DNA cere PE ridicarea imunitatii europarlamentarului Adrian Severin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x