Antena Căutare

Boc si-a depus candidatura la sefia PDL: “Stiu ce avem de facut pentru a castiga alegerile”

Premierul Emil Boc si-a depus, azi, la ora 13:00, candidatura la sefia Partidului Democrat Liberal, al carui presedinte este in prezent. Odata cu acest anunt, primul ministru a depus si motiunea intitulata "Romania dreapta. Romania puternica".

Boc a argumentat cu mai multe idei calitatea sa de a conduce formatiunea politica, explicand ca stie ce trebuie sa faca pentru a castiga alegerile din 2012, intrucat de cand este presedinte al formatiunii, a castigat toate competitiile electorale.

"In primul rand imi doresc ca impreuna cu PDL sa ducem Romania pe crestere economica. (...) PDL trebuie sa fie si la bine alaturi de romani", a spus Emil Boc, din fata sediului PDL.

De asemenea, seful Guvernului a adaugat ca are doua obiective pentru urmatorul mandat de sef al formatiunii: mentinerea PDL la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentare din anul 2012.

"Stiu ce avem de facut pentru a castiga alegerile. Am castigat toate competitiile electorale de cand sunt presedinte al PDL. Aveti incredere ca stiu ce trebuie sa facem pentru a castiga alegerile", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 80 de membri PDL prezenti in curtea sediului partidului.

In final, Emil Boc a mai spus ca va fi "garantul echipei PDL", in care fiecare isi are locul si ca este un "sustinator din plin al dezbaterilor din PDL", urandu-le succes si celorlalti colegi care isi depun candidaturile.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Si Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL... Berceanu, in locul lui Blaga, in comisia de organizare a alegerilor PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x