Antena Căutare

Boc trece la Munca! Premierul va asigura interimatul la Ministerul Muncii

Premierul Emil Boc va prelua temporar functia de ministru al Muncii. Presedintele a semnat decretele de incetare a mandatului lui Ioan Botis si de preluare a portofoliului de catre Emil Boc.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat joi, 21 aprilie a.c., Decretul pentru desemnarea domnului Emil Boc, prim-ministru al Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale",



Ioan Botis a anuntat miercuri ca demisioneaza din functia de ministru al Muncii si si-a prezentat scuzele pentru reactia intarziata.

Demisia lui Botis a venit in urma unui scandal iscat de informatii aparute in presa. Conform acestora, sotia sa ar fi fost implicata intr-un proiect european care avea legatura directa cu ministerul condus de Botis.

Premierul Emil Boc a precizat miercuri ca secretarul de stat Nicolae Ivaschescu va prelua atributiile ministrului Botis pana cand se va desemna un nou ministru.

Sursa: antena3.ro


PDL se lauda ca a marit pensiile, pensionarii se plang de saracie... Iubitul Sorinei Placinta, director la doua spitale din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x