Antena Căutare

Boicot al deputatilor PSD: Biroul permanent a fost suspendat

Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendata din lipsa de cvorum, in urma unui boicot al PSD. Deputatii social-democrati au anuntat ca nu participa la sedinte, in semn de protest fata de modul "nedemocratic" in care presedintele Roberta Anastase conduce acest for.

"Este evident, in ultimele zile, modul neregulamentar si fraudulos in care este condusa activitatea Camerei Deputatilor. Este un protest direct la maniera de conducere a acestei institutii de catre doamna Roberta Anastase", a anuntat secretarul Georgian Pop, decizia PSD+PC.

Pop a criticat 'modul fraudulos' in care Roberta Anastase conduce lucrarile si a precizat a precizat ca PSD asteapta decizia Comisiei juridice privind suspendarea presedintelui Camerei.

"In momentul in care, in mod fraudulos adopti legi, lucrul acesta este demonstrat public de catre mass-media si este imprimat pe inregistrarile oficiale ale Camerei Deputatilor si pe urma prin tot felul de diversiuni, vii sa acoperi acest furt si il legalizezi prin neacordarea reluarii votului lucrurile deja mi se par evidente si mi se par ca au trecut foarte mult de limita a ceea ce inseamna democratie si spirit parlamentar", a adaugat social-democratul.

La sedinta conducerii Camerei de miercuri, la fel ca si marti seara, nu s-au prezentat decat doi reprezentanti ai PDL in acest for, respectiv vicepresedintele Ioan Oltean si chestorul Gheorghe Albu.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor este compus din 12 membri plus presedintele Camerei. Urmatoarea sedinta a Biroului permanent al Camerei este programata luni la ora 13,30.

Sursa: Jurnalul National

Legea pensiilor ramane in forma adoptata pe data de 15 septembrie... Crin Antonescu: "Validarea guvernului alternativ al PNL nu este o decizie usor de luat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x