Antena Căutare

Borbely despre exploatarea gazelor de sist: Am mari retineri. N-am dat aprobare pentru inceperea lucrarilor

Ministrul Mediului se dezice de demararea proiectului gazelor de sist, pentru care Guvernul a semnat joi inceperea lucrarilor.

"Eu n-am dat aprobare pentru niciun fel de incepere de lucrari. Ministerul Mediului nu are niciun document prin care cineva sa spuna ca vrea sa porneasca vreo lucrare pe gaze de sist", a spus Ministrul Mediului.

Borbely nu s-a abtinut sa spuna ca are mari retineri in ceea ce priveste consecintele pe care exploatarea pe care le-ar putea avea asupra oamenilor.

"Personal, am mari retineri (fara de extragerea gazelor de sist - nr), pentru ca se face o fractionare hidraulica, inseamna o cantitate foarte mare de apa care se pompeaza. Si are unele urmari care tin de activitatea seismica", a spus Laszlo Borbely, ministrului Mediului, conform Mediafax.

Foto: Intact Images

Toader (PDL) recunoste ca primarii portocalii sunt finantati din fondul de rezerva al premierului... VIDEO! Corneliu Vadim Tudor: "Bratienii nu au fost hingheri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x