Antena Căutare

Borbely: "Programele Rabla si Casa Verde vor continua si anul viitor"

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a facut aprecieri cu privire la programele "Rabla" si "Casa Verde", pe care le considera cele mai de succes din Romania.

Ministrul s-a aflat intr-o vizita de lucru in Dolj, unde a stat de vorba cu toti primarii judetului. Nu a ratat insa ocazia de a lauda succesul programelor propuse de ministerul sau.

"Avem doua proiecte de succes. Ma refer la programul Rabla si la Casa Verde. In cazul programulului Rabla, in momentul de fata sunt 165.000 de masini casate, scoase din circulatie, si circa 40.000 de masini noi, cumparate. Multi mi-au spus sa nu intram in această zona cu tichete, cu vouchere care au o piata libera. Dar trebuie sa-l faci interesat pe cetatean", a afirmat Borbely.

"Programul a inceput bine si inseamna si protectia mediului, si un ajutor direct. Programul va continua si anul viitor, insa mesajul meu este ca voucherele sa fie valorificate pana la 25 noiembrie, pentru ca-si pierd valabilitatea", a mai spus ministrul Mediului.

In ceea ce priveste celalalt program, Casa verde, Borbely a tinut sa precizeze ca zece primarii din judetul Dolj au acces deja fondurile aferente.

Anastase: "PSD este o victima a propriei incompetente"... Boc discuta codul fiscal cu ministrii Finantelor si Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x