Antena Căutare

Borbely: Sotia mea este interceptata de un an de zile

Laszlo Borbely se considera in continuare nevinovat in dosarul in care este acuzat de DNA, motivul pentru care a ales sa-si dea si demisia. Borbely a dat mai multe explicatii despre gestul sau, in cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei".

"Nu mi-a cerut nimeni sa-mi dau demisia. Cand am aflat din presa ca sunt acuzat in acel dosar am decis sa demisionez. Eu ma consider un om de onoare. Si trebuie sa ai demnitate si atunci cand problemele tale ar putea sa se rasfranga asupra Guvernului. Mi-am dat o demisie de onoare inainte de a mi-o cere cineva", a declarat Borbely.

Fostul ministru a povestit cum anterior, un jurnalist a facut o cerere catre DNA pentru a se verifica daca Borbely are sau nu un dosar in cadrul Departamentului National Anticoruptie.

Conform lui Borbely, 75 de persoane au fost citate ca martori in dosar, iar acestia au sustinut ca politicianul nu poate fi acuzat de trafic de influenta.

"Niciuna dintre interceptarile de la dosar nu poate fi o proba pentru acuzatia de trafic de influenta", a spus Borbely.


Foto: Intact Images

FOTO! "Atentie" de Pasti pentru sustinatorii USL: Vin alb "Invingatorii 2012"... Victor Ponta: Locul lui Blejanar este in fata instantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x