Căutare Live

Borbely: UDMR nu desemneaza un nou ministru la Sanatate. Vezi motivul!

UDMR nu va desemna un nou ministru al Sanatatii pana cand Casa Nationala de Asigurari de Sanatate nu va trece in subordinea Ministerului Sanatatii. Declaratia a fost facuta de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, in emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

"Noi am sustinut, cred ca de anul trecut , foarte clar, ca nu poti sa iei decizii intr-un sistem de sanatate, daca sistemul este bicefal"


Borbely spune ca fostul ministru al Sanatatii Cseke Attila a inceput reforma sistemului, dar nu a avut parghiile necesare pentru a continua.

"Acum in momentul de fata, ca sa va informez, de aia nu am propus un ministru care sa-i urmeze lui Cseke, pentru ca am cerut colegilor de la PD-L sa analizeze aceasta propunere. Asteptam raspunsul lor cat mai curand, ca sa vedem cum mergem mai departe. Noi nu desemnam ministrul Sanatatii pana cand nu clarificam aceasta problema", a adaugat Borbely.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

UPDATE! Victor Ponta a primit insemnele de sef al delegatiei la Bruxelles. Basescu a ramas la Bucuresti... Dan Voiculescu: "Basescu continua demagogia. Romania trece prin trei crize, nu una: financiara, de subconsum si de ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri