Antena Căutare

Bucurie in Opozitie dupa trecerea motiunii: Ce spun liderii din PSD, PNL si PC!

"USL e decisa sa isi asuma guvernarea pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea Guvernului", a spus Victor Ponta, la cald, imediat dupa ce a fost anuntata caderea guvernului MRU. Si alti lideri din Opozitie si-au exprimat bucuria fata de succesul trecerii motiunii de cenzura.

Victor Ponta: "In ciuda unui sistem murdar care foloseste orice arma, s-a facut dreptate!"

"Dupa scene care mie imi vor ramane pentru totdeauna in minte si in inima, cu un deputat, Ionut Chisalita, care a venit in scaun cu rotile sa voteze motiunea, iar doamna Sorina Placinta a fost amenintata in plen, s-a facut dreptate. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut curajul si demnitatea de a vota. Cred ca am facut un lucru bun pentru Romania. 6 luni mai devreme in care sa incepem drumul spre reconstructia Romaniei sunt foarte importante. USL e decisa sa isi asuma guvernarea pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea acestui Guvern", a declarat, vineri dupa-amiaza, liderul PSD Victor Ponta, dupa votarea motiunii de cenzura care a dus la demiterea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu.

Victor Ponta a mai adaugat ca "Daca vom avea doua Guverne care nu intrunesc numarul de voturi in Parlament putem avea alegeri anticipate. Astazi, o putere disperata a folost arme mafiote. Niciodata USL nu va ameninta un parlamentar cu dosare penale pe numele copilului sau (aluzie la Sorina Placinta - n.red.)."

Ion Iliescu: "Rezultatul motiunii e o confirmare a degringoladei actualei Puteri. Urmeaza un Guvern de serviciu"

Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook: "A cazut Ungureanu! Urmeaza Solomon!"

Stire in curs de actualizare.

Foto: Intact Images

UPDATE! Basescu se consulta cu partidele la Cotroceni. USL l-a propus premier pe Victor Ponta. UDMR vrea anticipate... Reactia PDL la votul motiunii: Deputatii minoritatilor au tradat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x