Antena Căutare

Calin Popescu Tariceanu (PNL): Traian Basescu face un frumos joc de teatru

Fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca "face mai mult un frumos joc de teatru", anunta HotNews. Acesta a mai spus ca apelul facut de Traian Basescu la adresa coalitiei de guvernare privind evitarea populismului nu trebuia facut public, ci "direct cu partidele din coalitie".

"Acest apel ar trebui sa fie indreptat exclusiv catre coalitie, cu toate ca presedintele a vorbit in termeni destul de vagi si generali, adresandu-se intregului spectru politic, in pofida faptului ca din cate stiu eu, Opozitia nu poate sa majoreze salariile, ci numai Guvernul"


In opinia lui Calin Popescu Tariceanu, "principala preocupare a partidelor aflate la guvernare in acest moment este exact stabilirea datei cand pot sa mareasca salariile, cu toate ca Romania nu si-a revenit din criza economica si nici la nivel european criza nu este complet indepartata".

"Cred ca presedintele face mai mult un frumos joc de teatru decat un demers real, pentru ca acest demers, in loc sa-l faca public, putea sa-l faca direct cu partidele din coalitie", continua fostul premier PNL.

Foto: Intact Images

Guvernantii au "miluit" Cultele cu un mld. $ in ultimii 20 de ani. Sumele, triple in anii electorali... Borbely: UDMR nu desemneaza un nou ministru la Sanatate. Vezi motivul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x