Antena Căutare

Dragnea: Vom discuta despre candidatura la prezidențiale după alegerile Europarlamentare

Vom discuta despre candidatura la prezidențiale după alegerile Europarlamentare, este declarația făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD este de părere că alianța PSD-ALDE ar trebui să aibă un candidat comun.

Vom discuta despre candidatura la prezidențiale după alegerile Europarlamentare, este declarația făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD este de părere că alianța PSD-ALDE ar trebui să aibă un candidat comun.

”PSD a spus mereu în frunte cu mine că nu respingem întrebările de la referendum, dimpotrivă le susținem. Dumneavostră voi vota. Am văzut comentarii după interviul de ieri. Noi vom prezenta punctul de vedere în ceea ce privește candidatul la prezidențiale, după alegerile europarlamentare. Ce pot spune este faptul că eu consider că trebuie să avem un candidat comun al alianței PSD-ALDE”, a declarat Dragnea, potrivit Antena 3.

Ce a făcut Radu Mazăre, în prima noapte petrecută la Penitenciarul Rahova!... Judecătorii CCR au amânat până pe 28 mai decizia privind modificările la codurile penale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x