Antena Căutare

Catarama, scos din cursa pe motive de procedura

In cursa pentru sefia PNL au ramas Crin Antonescu si Ludovic Orban, omul de afaceri liberal Viorel Catarama nedepunand in termenul legal documentele necesare, respectiv lista de candidaturi. Mai mult, Crin Antonescu a declarat ca "Viorel Catarama ar trebui exclus din PNL", avand in vedere comportamentul acestuia din ultima vreme.

In baza noului Statut, modificat ieri, Congresul alege presedintele partidului si aproba strategia si programul politic ale partidului prezentate de acesta. In acelasi timp si impreuna cu presedintele partidului, Congresul alege Biroul Politic Central si 6 membri supleanti ai BPC, la propunerea acestuia.

Numarul de membri al Biroului Politic Central este de 32, dintre care 15 vicepresedinti. Lista de membri ai Biroul Politic Central trebuie depusa de candidatul pentru functia de presedinte la secretariatul general al PNL si insotita de declaratii scrise de acceptare a prezentei pe lista ale membrilor Biroului Politic Central propusi de acesta.

Niciun membru nu poate accepta prezenta pe mai mult de o lista a Biroului Politic Central, in caz contrar prezenta acestuia fiind nula de drept pe toate listele de candidaturi.

Ludovic Orban: Nu voi demisiona din PNL daca pierd alegerile... Lista lui Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x